Ga naar jouw server waarvan je de server plugin wilt installeren

Stap 3:
Zet de server uit.

Stap 4:
Ga naar Bestandsbeheer.

Stap 5:
In je bestandsbeheer staat een mapje "plugins". Ga hierin

Stap 6:
Upload de .jar van je plugin die je wilt installeren in je plugins folder.

Stap 7:
Ga nu terug naar je bedieningspaneel, en start je server op.

Log in op je minecraft server nadat je deze hebt aan gezet en kijk door middel van het command "/plugins" of dat je plugin succesvol geinstalleerd is!

Wat handig is om te weten na dat je de server herstart er een folder verschijnt in de plugins map met de configuratie van die plugin. Deze kan je aanpassen, en nadat je de server herstart hebt zal deze configuratie werken