Momenteel zijn wij bezig om een Versie selector te maken in het gamepanel. Momenteel zou u het handmatig moeten doen. u kan de jar downloaden op internet Klik hier!

Hoe gebruik ik een eigen jar file op mijn Minecraft server?

Stap 1:

Ga naar jouw serverlijst en log in met je login gegevens.

Stap 2:

Klik op de server waar je je eigen jar file in wilt uploaden.

Stap 3:

Klik op "Stop" om de server uit te zetten.

Stap 4:

Klik in de bovenste balk op 'Bestanden'.

Stap 5:

Sleep de eigen jar file vanuit je Computer in de bestanden op het Gamepanel.

Stap 6:

Verwijder het huidige server.jar bestand.

Stap 7:

Verander de naam van het door jou juist geuploade jar bestand naar "server.jar".

Stap 8:

Start je server op, de server zal nu runnen op je eigen jar.