Hoe gebruik ik SFTP om de bestanden van mijn server te beheren

Om SFTP te gebruiken heb je een SFTP programma nodig. In dit artikel werken we met het programma FileZilla. Er zijn ook andere programma's waarmee je dit kan doen. Klik hier om naar de download pagina van FileZilla te gaan.

Stap 1:
Ga naar jouw servers.

 

Stap 2:
Ga naar de server waarmee je met SFTP wilt verbinden.

 

Stap 3:
Ga naar SFTP instellingen


 
Stap 4:
Open het programma FileZilla Client.




Stap 5:
Kopieer de gegevens in FileZilla en typ je wachtwoord in. 

 

Stap 6:
Druk dan op Snelverbinden en je zult zien dat je verbonden bent met de server.



  

  • 146 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe verander ik mijn Minecraft server versie?

Momenteel zijn wij bezig om een Versie selector te maken in het gamepanel. Momenteel zou u het...

Hoe voeg ik een extra wereld toe aan mijn Minecraft server?

Om een gedownloade wereld in jouw server te zetten heb je een SFTP programma nodig. Weet je niet...

Hoeveel RAM heeft een BungeeCord server nodig?

Een BungeeCord server heeft niet veel RAM nodig.Dit zijn onze aanbevelingen:- Voor een normaal...

Wat is BungeeCord?

Voor bungeecord raden wij minimaal 512MB RAM aan! Wat is Bungeecord en hoe werkt het?...

Hoe join ik mijn Minecraft server?

Stap 1: Login op het gamepanel (Klik hier)   Stap 2: Klik nu op de server waar mee jij...