DirectAdmin

Indien je gebruik maakt van DirectAdmin, ga je naar DNS management en voer je onderin bijna dezelfde regels in voor het instellen van je play domein.

Stap 1

Ga naar DNS management in DirectAdmin.

Stap 2

Druk nu op ADD RECORD, hier kun je een SRV record aanmaken voor je server. Vul bij Name het volgende in.

_minecraft._tcp.play

Daarna kan je van Value het volgende invullen:

10 10 25565 mcX.turbohost.nl.

Waarbij je 25565 vervangt door jouw eigen poort en mcX.turbohost.nl. ook vervangt door de node waarop de server staat.

De twee 10'en die er staan, staan beide voor de prioriteit en voor de weging van het SRV record. Deze kun je het beste op 10 laten staan.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk!