Om een gedownloade wereld in jouw server te zetten heb je een SFTP programma nodig. Weet je niet hoe dit werkt, volg dan deze tutorial eerst: Hoe gebruik ik SFTP om de bestanden van mijn server te beheren?

Let op! Hiermee verwijder je huidige wereld!

Stap 1:
Ga naar jouw servers.

Stap 2:
Druk op de server waarvan je de map wilt uploaden.

Stap 3:
Zet de server uit.

Stap 4:
Ga naar SFTP instellingen.

Stap 5:
Open het programma FileZilla Client en login met de gegevens uit SFTP instellingen.

Stap 6:
Verwijder de map world uit je server.

Stap 7:
Sleep nu de gedownloade wereld in filezilla deze zal nu gaan uploaden wacht tot dit klaar is.

Stap 8:
Hernoem de map die je net geupload hebt naar world.

Stap 9:
Druk op jouw map en verwijder het bestand session.lock

Stap 10:
Zet de server nu aan en je zal zien dat de geuploade map op jouw server staat.