Hoe gebruik ik SFTP om de bestanden van mijn server te beheren

Om SFTP te gebruiken heb je een SFTP programma nodig. In dit artikel werken we met het programma FileZilla. Er zijn ook andere programma's waarmee je dit kan doen. Klik hier om naar de download pagina van FileZilla te gaan.

Stap 1:
Ga naar jouw servers.

 

Stap 2:
Ga naar de server waarmee je met SFTP wilt verbinden.

 

Stap 3:
Ga naar SFTP instellingen


 
Stap 4:
Open het programma FileZilla Client.




Stap 5:
Kopieer de gegevens in FileZilla en typ je wachtwoord in. 

 

Stap 6:
Druk dan op Snelverbinden en je zult zien dat je verbonden bent met de server.



  

  • 148 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoe verander ik mijn Minecraft server versie?

Momenteel zijn wij bezig om een Versie selector te maken in het gamepanel. Momenteel zou u het...

Hoe join ik mijn Minecraft server?

Stap 1: Login op het gamepanel (Klik hier)   Stap 2: Klik nu op de server waar mee jij...

Hoe kan ik een gratis subdomein maken?

Stap 1: Login op het gamepanel (Klik hier)   Stap 2: Klik nu op de server waar je een...

Hoe installeer ik een Minecraft server plugin?

Stap 1:Log in op het gamepanel (Klik hier)   Stap 2:Ga naar jouw server waarvan je de server...

Hoe installeer ik een gedownloade wereld van het internet in mijn Minecraft server?

Om een gedownloade wereld in jouw server te zetten heb je een SFTP programma nodig. Weet je niet...