Functies Gamepanel

Beheer uw server met unieke functies!

GAMEPANEL

Turbohost heeft een eigen gamepanel ontworpen op basis van Pterodactyl met veel aanpassingen zodat wij onze klanten de beste ervaringen kunnen beloven.

Console

Ons doel is om een uitgebreid paneel te hebben maar het tegelijk snel en overzichtelijk te houden. Hier kunt u de console zien en commands invoeren maar ook de resources zien die u nog tot uw beschikking heeft. Ook ziet u hier de belangrijkste gegevens, zoals uw ServerID welke gebruikt wordt voor support om gemakkelijker hulp te krijgen voor de server. Ook kunt u hier het IP zien waarmee u met uw server kan verbinden.


Zelf Servers maken

Bij ons koopt u geen server maar een specifieke hoeveelheid RAM op uw account, hiermee kunt u zelf servers aanmaken en is dus ideaal voor netwerken of als u graag opnieuw wilt beginnen. U kunt zelf uw server verwijderen en opnieuw aanmaken! Elke server beschikt over 20GB SSD opslag, 2 volledige cores, 2 databases, 2 extra poorten en 1Gbit/s upload en download!


Backups

U kunt zelf backups laten maken in het paneel van uw server. Elke backup kunt u terugzetten, zelf downloaden of verwijderen!


Plugin installer

Wij hebben een plugin installer in ons paneel zitten waardoor u met één klik de plugin geïnstalleerd heeft die u wilt! Wij maken gebruik van Spigot plugins waardoor bijna alle plugins hier te vinden zijn!


Subdomein

Bij ons kunt u gratis en zelf subdomeinen maken met mcjoin.nl, zo hoeft u geen poort meer te gebruiken bij Minecraft en is het gemakkelijker te onthouden voor andere mensen! Als u een domein heeft of koopt kunt u uw eigen domein ook gebruiken waardoor u play.jouwdomein.nl kan krijgen als IP!


Versie selector

In ons panel zit een ingebouwde versie selector, hiermee kunt u zelf met een druk op de knop uw server versie veranderen of een andere type selecteren zoals Forge en Bungeecord!


Vragen?

Heeft u nog vragen over bepaalde zaken? Twijfel dan niet en contacteer ons!