Functies Gamepanel

Beheer jouw server met unieke functies!

GAMEPANEL

Turbohost heeft een eigen gamepanel ontworpen op basis van pterodactyl maar met veel aanpassingen zodat wij de klant de beste ervaringen kunnen beloven.

Console

Ons doel is om een uitgebreid paneel te hebben maar toch ook snel en overzichtelijk te houden. Hier kan je de console zien en commands invoeren maar ook de resources zien die je nog tot je beschiking hebt. Ook zie je hier de belangrijke gegevens, zoals je ServerID welke gebruikt wordt voor support om zo gemakkelijk hulp te krijgen voor de server. Ook kan je hier het ip zien waarmee jij met je server kan verbinden.


Zelf Servers maken

Bij ons koop je geen server maar het aantal RAM op je account, hiermee kan je zelf servers aanmaken en dus ideaal voor netwerken of als je graag opnieuw wilt beginnen kan je zelf je server verwijderen en opnieuw aanmaken! Elke server beschikt over 20GB SSD opslag, 2 volledige cores, 2 databases, 2 extra poorten en 1Gbit/s upload en download!


Backups

Je kan zelf backups laten maken in ons paneel van jouw server. Elke backup kan je terugzetten zelf downloaden of verwijderen!


Plugin installer

Wij hebben een plugin installer in ons paneel zitten waardoor je met een klik de plugin geinstalleerd hebt die jij wilt! Wij maken gebruik van de spigot plugins waardoor bijna alle plugins hier te vinden zijn!


Subdomein

Bij ons kan je gratis en zelf subdomeinen maken met mcjoin.nl zo hoef je geen poort meer te gebruiken bij minecraft en is het makkelijker te onthouden voor mensen! Als jij een domein hebt of koopt kan je je eigen domein ook gebruiken waardoor je play.jouwdomein.nl kan krijgen als ip!


Versie selector

In ons panel zit een ingebouwde versie selector, hiermee kun je zelf met een druk op de knop jouw server versie veranderen of een andere type selecteren zoals Forge en Bungeecord!


Vragen?

Heb je nog vragen over bepaalde zaken? Twijfel dan niet en contacteer ons!