Hoe gebruik ik SFTP om de bestanden van mijn server te beheren

Om SFTP te gebruiken heb je een SFTP programma nodig. In dit artikel werken we met het programma FileZilla. Er zijn ook andere programma's waarmee je dit kan doen. Klik hier om naar de download pagina van FileZilla te gaan.

Stap 1:
Ga naar jouw servers.

 

Stap 2:
Ga naar de server waarmee je met SFTP wilt verbinden.

 

Stap 3:
Ga naar SFTP instellingen



 
Stap 4:
Open het programma FileZilla Client.




Stap 5:
Kopieer de gegevens in FileZilla en typ je wachtwoord in. 

 

Stap 6:
Druk dan op Snelverbinden en je zult zien dat je verbonden bent met de server.



  

  • 161 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Hoeveel RAM heeft een BungeeCord server nodig?

Een BungeeCord server heeft niet veel RAM nodig.Dit zijn onze aanbevelingen:- Voor een normaal...

Hoe moet je upgraden naar 1.16.5?

Stap 1: Zet je server uit. Stap 2: Maak een back-up van je server. SFTP Connectie: (Uitleg)Dit...

Hoe maak ik een server aan?

Als u een server aanschaft zal u merken dat er geen server in de lijst staat. Dit klopt wij...

Hoe maak ik een domein play.domein.nl?

DirectAdmin Indien je gebruik maakt van DirectAdmin, ga je naar DNS management en voer je...

Hoe verander ik mijn Minecraft server versie?

Momenteel zijn wij bezig om een Versie selector te maken in het gamepanel. Momenteel zou u het...