Veel servers gebruiken Bungeecord maar wat is het nou precies?

BungeeCord of kortgezegd Bungee is een manier om verschillende Minecraft servers aan elkaar te koppelen.
Op een BungeeCord server zelf kan geen Minecraft gespeeld worden, de BungeeCord server verwijst alleen spelers naar andere servers toe en geeft ze de mogelijkheid tussen deze servers te wisselen.
In netwerken wordt dit gebruikt om verschillende minigames of gamemodes aan elkaar te koppelen.
Zo lijkt het alsof je op één server zit terwijl je eigenlijk van de ene naar de andere server doorverwezen wordt.

Voor vragen of extra beveiligings maatregelen maak een ticket aan wij helpen je graag!