Over ons

Turbohost is sinds 2019 actief in de hosting wereld met maar een doel, het aanbieden van super snelle webhosting voor een betaalbare prijs. Door ons ervaren personeel met ruim 10 jaar ervaring weten wij wat goede hosting is.

Case

Nieuwste technieken.

Een website en/of hosting applicatie die traag is kan er voor zorgen dat u potentiële klanten verliest. Tevens zorgt een trage website ervoor dat uw website minder goed vindbaar is in een zoekmachine als Google.

Doordat wij gebruik maken van moderne hardware en software kunnen wij jouw website / hosting applicatie supersnel laten werken. Ook blijft Turbohost telkens investeren in nieuwe technieken om zo voorop te blijven. Wij houden 24/7 onze infrastructuur in de gaten om zo storingen voor te blijven, mocht er een storing zijn dan zal de impact erg laag zijn en vaak niet eens merkmaar omdat ons infrastructuur dubbel is uitgevoerd.

Alle nieuwe technieken worden vooraf in een testomgeving uitvoerig getest voordat we deze daadwerkelijk inzetten, op deze manier kunnen we updates gegarandeerd zonder problemen doorvoeren.

Case
Case

Uitstekend support.

Een probleem met uw dienst kan enorm vervelend en tijdrovend wezen. Tevens kost het vaak veel moeite om dit probleem dan weer op te lossen. Het team van Turbohost is gespecialiseerd in de hosting industrie en wilt jou graag helpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar via tickets, e-mail, telefoon en social media.

Veel hosting bedrijven zijn vaak slecht of helemaal niet bereikbaar. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van automatische bots of kant en klare antwoorden. Hier doen wij niet aan, wij vinden persoonlijke ondersteuning erg belangrijk en proberen hierbij altijd in een lerende methode support te geven om onze kennis ook te delen met jou.

Al onze zekerheden

Wat maakt Turbohost uniek?

Onze ervaren en behulpzame helpdesk staat 24/7 klaar om al jouw vragen te beantwoorden! We denken graag vooruit en zoeken de beste oplossing voor jouw vraag.

Snelheid is het succes achter een goedlopende website. Doordat onze infrastructuur uitgerust is met de nieuwste technieken kunnen wij de maximale snelheid garanderen.

Wanneer jouw website offline is loop je inkomsten mis, dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom maken wij gebruik van een redudant uitgevoerde infrastructuur en uitstekende DDoS protectie om de uptime van 99,98% waar kunnen maken.

Jouw veiligheid staat op nummer één. Zo hebben we niet alleen beveiliging tegen allerlei aanvallen, maar is al de data encrypted.

Steeds meer partijen zijn afhankelijk van andere. Wij maken sinds oprichting al gebruik van eigen servers in een eigen datacenter omgeving. Hierdoor is niet alleen jouw data veiliger maar kunnen wij ook de prijzen laag houden.

Goedkoop en kwalitatief gaat vaak niet samen echter door onze slimme investeringen kunnen wij kwaliteit aanbieden voor een betaalbare prijs.

Veel mensen durven een verhuizing niet aan omdat ze bang zijn hun site kwijt te raken of er uren uit ligt. De verhuisservice van Turbohost kan jouw website kostenloos verhuizen zonder zorgen.

Al onze diensten komen met een uitstekend paneel waarin jij jouw dienst makkelijk kan beheren. Turbohost maakt gebruik van Directadmin voor de websites en pterodactyl voor gameservers.

Het team

Wij staan altijd voor je klaar.
Stephan
Infrastructuur
Julian
Support
Thijmen
Support
Lukas
Support
Jens
Support

Wat zeggen klanten

Bekijk reviews
Uitstekend support! een echte aanrader deze club. Ben pas kort ( 2 dagen ) bij TurboHost na eerst meer dan 10 jaar bij een andere aanbieder gezeten te hebben. Maar TurboHost heeft nu al mijn vertrouwen gewonnen.
Quote
Echt oprecht geweldige klantenservice! Ik ben er echt zeer tevreden mee!Ik was in meerdere dingen de fout in gegaan, maar Marco zorgt ervoor dat alles opgelost wordt!Goede prijzen ook, ik zou dit zeker aanbevelen!
Quote
PerfectieEen overzichtelijke site, goede servers en de klantenservice is geweldig. Je wordt eigenlijk altijd wel meteen geholpen als je problemen hebt. Als je vragen hebt beantwoorden ze die ook graag en snel.
Quote
Ookla SpeedtestBit B.V.OxxaBuycraftHPEThe green web foundation