Over Ons

Wij stellen ons graag even voor

OVER TURBOHOST

Turbohost levert kwaliteitshosting voor een extreem lage prijs!

Over Turbohost
Maart, 2019

Oprichting van Turbohost

Onze visie

In 2019 zijn wij gestart als kleine onderneming met het doel om hoge kwaliteitshosting mogelijk te maken voor een lage prijs. Wij denken dat hosting eenvoudiger kan voor een concurrerende prijs.

Als ICT-professionals en gamers hebben wij gemerkt dat de service en kwaliteit van de meeste aanbieders veel te wensen over laat. Trage websites, games met teveel lag en enorme wachttijden voor de support. Dit is echter helemaal niet nodig! Ondanks dat wij een klein (maar groeiend) bedrijf zijn staan wij altijd voor u klaar. Onze lijntjes zijn kort en u spreekt meestal dezelfde contactpersonen, wel zo prettig!

Onze missie

Kwaliteit moet voor iedereen bereikbaar zijn, met uitstekende support. Althans, zo denken wij er over. Wij willen de hostingprovider zijn waar we zelf in zee zouden gaan. Wij gaan daarom vaak net een stapje verder. Zo zit u bij ons nergens aan vast, en staan we open voor maatwerk.

Een extra game, een nieuwe programmeertaal of een andere versie van een pakket? Stuur ons een berichtje! Wij breiden onze service regelmatig uit op suggestie van onze klanten. U kunt ons e-mailen, maar we zijn bijvoorbeeld ook bereikbaar op Discord.

Onze servers

Om ons echt te onderscheiden van andere startende hostingproviders beschikt Turbohost al vanaf de oprichting over eigen hardware in eigen beheer. Zo zijn we tevens onafhankelijk van andere bedrijven.

Het Team

Wij staan altijd voor u klaar!

Marco
Eigenaar
Stephan
Infrastructuur
Julian
Support
Thijmen
Support
Lukas
Support
Nick
Support
Jasper
Support
Jens
Support
???
Support